Aquest matí a La Bona Hora, Radio Sabadell hem parlat la sexualitat quan una parella es converteix en família. Tal com els he explicat, la sexualitat és un tema tabú, encara, per a la societat, sobretot quan es tracta de parlar-ne d’una manera més íntima i profunda. La realitat és que és habitual que amb l’arribada d’un fill i després d’un part es redueixi la libido i el sexe passi a un segon pla. També entre els homes al contrari del que diuen els estereotips, ja que diversos estudis demostren que «la testosterona dels homes també baixa un cop són pares». Hem parlat de les causes d’aquesta inapetència sexual com els canvis hormonals, la manca d’intimitat i l’esgotament físic de la parella però també de les solucions per incentivar les relacions íntimes i com viure la realitat d’aquesta etapa no com una frustració, sinó com un enriquiment per a la relació de parella i una oportunitat per explorar altres formes d’intimitat i vincle. Els fills creixeran 😉

Podeu escoltar l’entrevista a continuació.

Si voleu el meu assessorament com a psicoterapeuta humanista o psicòloga de parella, podeu contactar-me en el 620750187 o escriure’m al formulari de contacte.